Office 365: Skapa DNS-poster med en domän hos HostGator

Grattis till ditt senaste köp av det bästa produktivitetsverktyget på marknaden – Microsoft® Office 365 från GoDaddy. Eftersom ditt domännamn ligger hos HostGator™ har vi skrivit några enkla stegvisa anvisningar, som du kan följa så att du får igång din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera dina DNS-poster.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här anger du dina DNS-inställningar

1. Logga in på ditt HostGator-konto.
  2. Så här skapar du din TXT-post:
    • Klicka på Avancerad DNS-zonfilsredigerare i delen Domäner.
    • Skriv in informationen vi skickade till dig under Lägg till en post.
    • Klicka på Lägg till post.
  3. Så här skapar du dina CNAME-poster:
    • Klicka på Avancerad DNS-zonfilsredigerare i delen Domäner.
    • Skriv in informationen vi skickade till dig under Lägg till en post.
    • Klicka på Lägg till post.
  4. Så här skapar du dina MX-poster:
    • Klicka på MX-post i delen Post.
    • Skriv in informationen vi skickade till dig under Lägg till en post.
    • Klicka på Lägg till en post.

Du kan inte ange dina SRV-poster hos HostGator. Det betyder att du inte kan komma åt Skype för företag från din enhet. Däremot kan du fortfarande komma åt Skype för företag med OWA.

Om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina DNS-inställningar

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Klicka på Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack!