Nedgradera mitt domänskydd

Nedgradera ditt domänskydd för att ta bort den extra säkerheten på din domän. När du nedgraderar ditt domänskydd kommer den extra säkerheten mot kapare och misslyckade förlängningar att försvinna. Dina kontaktuppgifter kommer fortfarande att ersättas med proxydetaljer från vår sekretesstjänstleverantör, Domains By Proxy® i Registret och i GoDaddys WHOIS-katalog.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill nedgradera. Du kan också markera bockikonen och Välja alla.
  3. Välj Ägarskap > Nedgradera domänskydd.
    nedgradera domänskydd
  4. Gå igenom de olika tillgängliga nedgraderingsalternativen och välj det paket du föredrar.
  5. Välj Bekräfta.
  6. Markera kryssrutan bredvid Ja, jag godkänner att skyddet för valda domäner tas bort och välj sedan Fortsätt.
  7. Verifiera din identitet. Vi skickar verifieringskoden via SMS eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i minst 72 timmar. Annars väljer du Skicka lösenord så skickar vi ett engångslösenord till din registrerares e-postadress.
  8. Ange verifieringskoden och välj Verifiera.

Du får bekräftelsen Klart när ändringarna har godtagits. Det kan ta upp till 90 minuter innan ändringarna börjar gälla.