Microsoft Access database support

We do not support creating Microsoft Access® databases with Plesk shared hosting accounts.

Instead, we recommend using a MySQL or MS SQL database.

Next step


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.