|  Start
Hjälp

Microsoft 365 från GoDaddy Hjälp

Logga ut från alla enheter

För att återfå ett komprometterat Office 365-konto loggar du ut från alla sessioner och enheter.

  1. Logg in på Mitt konto.
  2. Välj Logga ut överallt under ditt profilnamn.
    Knappen Logga ut överallt under profilnamn och e-postadress
  3. Välj OK för att bekräfta att du vill logga ut från alla sessioner och enheter.
    Bekräfta att du vill logga ut från alla sessioner
  4. Välj kontot som ska loggas ut under Välj ett konto. Sedan hamnar du på inloggningssidan.
    Välj ett konto‌‌

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.