Generation 4 VPS- och dedikerade servrar Hjälp

Logga in på min Generation 4 Windows-server med Plesk

Du kan logga in direkt på Plesk med användarnamnet och lösenordet för din Generation 4 Windows-server. Det är ett säkert sätt att ge andra personer tillgång till servern utan att lämna ut lösenordet för ditt GoDaddy-konto.

Obs! Du har inte administratörsåtkomst aktiverat för att logga in på det här sättet.

1. Öppna en webbläsare med den här URL:en: https://[din servers IP-adress]:8443.
  2. Ange admin som ditt Användarnamn.
  3. Ange ditt värdkontos Lösenord och klicka sedan på OK.