Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Logga in på min Gen 4-server med Plesk

Du kan logga in direkt på Plesk med användarnamnet och lösenordet för din Generation 4 VPS eller dedikerade server. Detta är ett säkert sätt att ge andra åtkomst till servern utan att ge dem ditt GoDaddy-lösenord. Du behöver inte ha administratörsåtkomst aktiverad för att logga in på det här sättet.

1. Öppna en webbläsare med den här URL:en: https://[din servers IP-adress]:8443.
  2. Ange admin som ditt Användarnamn.
  3. Ange ditt värdkontos Lösenord och klicka sedan på OK.