|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Logga in på cPanel delade värdtjänster

Genom att logga in på cPanel kan du kontrollera ditt värdtjänstkonto så att du kan lägga upp filer, skapa e-postkonton mm.

Logga in på cPanel

  1. Gå till http://ditt domännamn/cpanel
  2. Ange följande och klicka sedan på Logga in:
    Fält Vad man ska ange...
    Användarnamn Ditt primära FTP-användarnamn (mer info)
    Lösenord Din primära FTP-användares lösenord (mer info)

Du kan använda den här inloggningsmetoden för att ge någon tillgång till ditt värdtjänstkonto utan att ge dem tillgång till ditt kundkonto.

Du kan även komma åt cPanel via ditt GoDaddy-kundkonto.

Komma åt cPanel via delade värdtjänster

  1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Starta bredvid det konto som du vill använda.

Så där! Du är i cPanel.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.