|  Start
Hjälp

Linux-värdtjänster (cPanel) Hjälp

Logga in på cPanel delade värdtjänster

Genom att logga in på cPanel kan du kontrollera ditt värdtjänstkonto så att du kan lägga upp filer, skapa e-postkonton mm.

  1. Gå till http://ditt domännamn/cpanel
  2. Ange följande och klicka sedan på Logga in:
    Fält Vad man ska ange...
    Användarnamn Ditt primära FTP-användarnamn
    Lösenord Ditt primära FTP-användarlösenord

Du kan använda den här inloggningsmetoden för att ge någon tillgång till ditt värdtjänstkonto utan att ge dem tillgång till ditt kundkonto.

Du kan även komma åt cPanel via ditt GoDaddy-kundkonto.

Komma åt cPanel via delade värdtjänster

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.

Så där! Du är i cPanel.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.