Lås upp min domän för överföring

Lås upp din domän för att förbereda för överföring till en ny registrator. Domäner är inte kvalificerade för överföring till annan registrator om de är mindre än 60 dagar från registrering eller föregående överföring, eller om en kund valde att tillämpa 60 dagars lås på överföringen efter Ändring av registrerare

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill låsa upp. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. Välj Inställningar > Lås upp domäner.
  4. Markera rutan bredvid Ja, jag godkänner att valda domäner låses upp. Välj sedan Fortsätt.

Obs! Om du har domänskydd på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad på ditt konto i mer än 72 timmar. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din registrerare.

Du får bekräftelsen Klart när ändringarna har godtagits. Det kan ta upp till 90 minuter för upplåsningen att genomföras.