Lås upp min domän för överföring

Innan du för över din domän till en annan registrator måste du låsa upp den. Domäner är inte kvalificerade för överföring till annan registrator om de är mindre än 60 dagar från registrering eller föregående överföring, eller om en kund valde att tillämpa 60 dagars lås på överföringen efter Ändring av registrerare.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. I din lista över domäner letar du upp kolumnen märkt med Lås.

OBS! Ser du inte någon kolumn märkt Lås? Du kanske behöver anpassa kolumnvisningen.

3. Växla ikonen från till Av och lås upp din domän.
    Klicka för att växla låsstatus
  4. Kolumnen Lås kommer att uppdateras och visa Av när domänen är olåst.

OBS! Det kan ta upp till 1 timme innan ändringarna har slutförts.