Lägg till mina anpassade värdtjänstnamn

Registrera dina egna värdnamn för att skapa anpassade namnservrar för dina domäner som är registrerade med GoDaddy. Det högsta antalet värdnamn du kan lägga till beror på toppdomänens register.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar.
  4. Välj Värdnamn från menyn menyikon för mer Mer.
    välj sekundär dns
  5. Välj LÄGG TILL.
  6. Ange Värdnamn och IP-adress i respektive fält. Lägg inte till din domän i fältet Värdnamn – den har redan lagts till åt dig.
  7. Välj Spara när du är klar.

Ditt nya värdnamn kommer att vara klart att använda inom ca 90 minuter. Vi skickar e-post när det är klart, och sedan kan du ändra dina namnservrar till de nya värdnamnen.