Webbplatsverktyg Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägga till flera medlemmar på webbplatsen

Website Builders privata sidor kan endast ses av personer som får ett e-postmeddelande som innehåller en privat länk. Du kan lägga till flera medlemmar genom att ange e-postadresserna manuellt eller genom att importera ett kalkylblad med namn och e-postadresser. (Eller så kan du lägga till medlemmar en i taget .)

OBS! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för kunder i USA. Du kan inte lägga till medlemmar förrän efter att du har skapat minst en privat sida . Medlemmar har tillgång till alla webbplatsens privata sidor.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Välj fliken Anslutningar och välj Medlemmar .
    välj anslutningar-medlemmar
  3. Välj Bjud in .
  4. Välj fliken Lägg till många eller Importera fil:
    • fliken Lägg till många anger du e-postadresser åtskilda av kommatecken.
    • fliken Importera fil väljer du Bläddra och navigerar till ett befintligt kalkylblad med namn och e-postadresser.

OBS! Kalkylbladet måste vara formaterat som en CSV (kommaseparerade värden), XLS eller XLSX-fil för att kunna laddas upp. Eller välj Hämta exempel och använd sedan den nedladdade CSV-filen som en mall för att lägga till dina egna namn.

5. När du är klar på någon av flikarna markerar du rutan genom att skicka ett e-postmeddelande om att skapa ett lösenord till nya medlemmar just nu . Välj sedan Lägg till eller Importera kalkylblad .

OBS! Välj Förhandsgranska om du vill se ett exempel på det e-postmeddelande som dina inbjudna medlemmar får.

6. När uppladdningen är klar stängs fönstret automatiskt och du kan se dina tillägg till medlemslistan.