Lägga till en favicon för WordPress med FTP

Om ditt WordPress-tema inte har något alternativ för att installera en favicon kan du använda följande steg för att installera en manuellt.

1. Ladda upp den bildfil som du vill ska vara din favicon till roten på webbplatsens webbplats. ( cPanel / Plesk )

OBS! Om du inte har tillgång till filhanteraren måste du använda FTP för att ladda upp din favicon i rotkatalogen för din webbplats.

2. Ändra filnamnet till favicon.ico. ( cPanel / Plesk )

Dessa steg kan omvändas. Du kan namnge filen lokalt innan du laddar upp den till värdkontot.