Lägga till e-postkonton på Plesk-servrar

På Plesk-servrar kan du skapa e-postadresser för de domäner som finns i ditt konto.

De här anvisningarna gäller inte för Plesk-konton med delade värdtjänster. Om du använder ett Plesk-konto med delade värdtjänster och vill skapa e-postadresser läser du Skapa e-postadresser i kontrollcentret för arbetsytor.

Så här lägger du till e-postkonton i dina Plesk-domäner

1. Logga in på Plesk (mer information).
  2. Gå till fliken E-post.
  3. Klicka på Skapa e-postadresser.
  4. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på OK.

OBS! Storleken på din e-postlåda räknas in i ditt kontos använda diskutrymme.

Och nu då?

När du har skapat e-postkontona kan du antingen använda webbmejl (kräver DNS-ändringar) eller använda en e-postklient.

Om dina cPanel-konton för e-post inte fungerar måste du förmodligen uppdatera e-postinställningarna för ditt domännamn (d.v.s. MX-posterna i DNS-zonfilen). Du hittar den informationen i