Lägga till DNS-värdtjänster

Du kan lägga till, ändra och ta bort DNS-poster för ett domännamn som är registrerat med ett annat företag genom att lägga till det i DNS-värdtjänster för ditt konto. På detta sätt kan du hantera din DNS med oss, samtidigt som din domän fortsätter vara registrerad med det andra företaget. Du kan också föra över domänen som ska användas och hantera allt på samma konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. I menyn Inställningar klickar du på fliken DNS och väljer Lägg till DNS-värdtjänster.

Lägg till DNS-värdtjänster
  3. I fältet Domännamn anger du det domännamn du vill hantera via DNS-värdtjänster och klickar på Nästa.
  4. Nu visas ett meddelande med en uppsättning namnservrar som läggs till för ditt domännamn.
  5. Obligatoriskt: För att slutföra processen och aktivera zonfilen måste du uppdatera namnservrarna för domännamnet. Detta genomförs på din nuvarande domänregistrator (där domännamnet är registrerat).

Det kan ta upp till 48 timmar innan samtliga ändringar börjar gälla. Under tiden kan din webbplats, e-post och andra domäntjänster tillfälligt ligga nere.

Mer information

• Överför domännamnet för att ha allting på ett konto.