Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Domäner Hjälp

Lägga till DNS-värdtjänster

Med DNS-värdtjänster kan du hantera DNS på ditt GoDaddy-konto för domäner som inte är registrerade hos GoDaddy. När du lagt till DNS-värdtjänster för din domän skapar vi en zonfil på ditt GoDaddy-konto där du kan lägga till, redigera och ta bort DNS-poster. Du måste uppdatera namnservrarna på din domän där den är registrerad för att aktivera zonfilen vi skapar åt dig.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från sidomenyn väljer du Tjänster och sedan DNS-värdtjänster.
    skärmbild med flera markerade domäner
  3. Skriv din domän i fältet Domännamn och välj sedan Nästa.
  4. Tilldela de tillhandahållna namnservrarna till ditt domännamn genom din domänregistrator.
    • Zonfilen för din domän är inte aktiv på ditt GoDaddy-konto förrän du har uppdaterat namnservrarna där domänen är registrerad.

De flesta DNS-uppdateringarna träder i kraft inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar innan de uppdateras globalt.