Lägga till DNS-värdtjänster

Lägg till din domän till DNS-värdtjänster och hantera din DNS med oss, samtidigt som din domän fortsätter vara registrerad med ett annat företag.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj DNS > Lägg till DNS-värdtjänster.
    välj lägg till dns-värdtjänster från dns-menyn
  3. Skriv din domän i fältet Domännamn och välj sedan Nästa.
  4. Tilldela de tillhandahållna namnservrarna till ditt domännamn genom din domänregistrator. Zonfilen för din domän kommer inte att vara aktiv på DNS-värdtjänster förrän efter att du har uppdaterat dina namnservrar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.