Lägga till betalningsmetod

Du kan använda Stripe, Square och PayPal till betalningar i din onlinebutik, som en del av e-handelspaketet. Men för alla paket utom (Privatperson) kan du lägga till en PayPal-knapp för donation eller enstaka vara. Square är bara tillgängligt för kunder i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.

OBS! För vardera betalningsmetod måste du logga in på ett befintligt konto eller skapa ett.
För att använda funktionen PayPal Express måste du ha ett PayPal Företag-konto. Privata PayPal-konton kan bara ta emot betalningar från andra PayPal-användare.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. I panelen Hantera butik klickar du på Öppna.
    Klicka på Öppna bredvid Hantera butik
  4. Klicka på Butik i fältet längst upp och välj Betalningar.
  5. I fönstret Betalningar klickar du på Anslut bredvid den betalningsmetod du vill lägga till och följer instruktionerna om hur du kan lägga till kontot eller konfigurera det. (Du kan lägga till mer än en betalningsmetod, men det måste göras en metod i taget.)
    Klicka på Anslut bredvid betalningsmetoden
  6. Följ respektive webbplats direktiv för att konfigurera eller aktivera vald betalningsmetod.

OBS! När du har anslutit en betalningsmetod kan du ändra dess kontoinställningar genom att gå tillbaka till den här panelen och klicka på Visa kontrollpanel. Eller flytta ett konto från din butik genom att klicka på Koppla från.
    Klicka på Visa kontrollpanel eller Koppla från

7. För att se Apple Pay-knappen för ditt Stripe-konto går du till din publicerade butik på en Apple Pay-aktiverad enhet och öppnar en produktsida, som kommer att visa hur sidan ser ut för kunderna.
    Apple Pay-knapp i kassan

OBS! Apple Pay-knappen visas också på kassasidan.