Lägg till webbplatsmedlemmar en i taget

Medlemssidorna för Website Builder visas endast för personer som får ett mejl med en privat länk. Du kan bjuda in medlemmar en i taget. (Eller kan du importera ett kalkylblad med namn och e-postadresser för att lägga till flera medlemmar.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's member only pages.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka längst upp till höger på panelen Sidor och leta upp en befintlig medlemssida (den har ett lås).
    klicka på hantera medlemmar i menyn
  4. Klicka på de tre punkterna till höger om sidans namn och välj Hantera medlemmar.
  5. Klicka på Lägg till medlemmar längst upp till höger på den nya sidan Medlemmar som visas. Fliken Importera flera är vald som standard.
    klicka på lägg till medlemmar
  6. Klicka på fliken Lägg till individ och fyll i fälten.
    klicka på fliken Lägg till individ
  7. Välj Meddela nya medlemmar per e-post och klicka på Lägg till. (Klicka på Förhandsgranska om du vill se ett exempel på det e-postmeddelande som skickas till den inbjudna medlemmen.)
  8. När medlemmen har laddats upp listar Website Builder namnet och e-postadressen dit den privata länken skickas.
    listade namn och e-postadresser