GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till och redigera en bild i GoDaddy Studio

Steg 3 i Förstå GoDaddy Studio och skapa en projektserie

En bra bild kan göra att din design sticker ut. Lägg till dina egna bilder eller välj en av de tusentals professionella bilder som finns tillgängliga i GoDaddy Studio.

1. Öppna det projekt du vill arbeta med. Detta kan vara den mall du valde i föregående steg.
  2. Tryck på Bild i menyn längst ner på skärmen.
  3. Bläddra igenom kategorierna högst upp på skärmen för att hitta en samling bilder att välja mellan. Om du trycker på Foton kan du ta en bild eller välja en från din enhet eller GoDaddys webbplats. Om du trycker på Unsplash eller Pixabay kan du använda sökrutan för att söka efter tema, stil eller namn, t.ex. ”födelsedag”, ”abstrakt” eller ”träd”.
  4. Tryck på bilden som du vill lägga till i din design.
  5. Längst ner på skärmen visas en meny med redigeringsalternativ. Dessa inkluderar:
    • Tillämpa ett filter
    • Ta bort bildbakgrunden
    • Justerar exponering, kontrast, mättnad, värme, blekning, höjdpunkter, skuggor, vinjett och skärpa
    • Beskär bilden för att utesluta vissa delar
    • Ändra storlek på bilden
    • Lägga till skugga för att ge djup och dimension
    • Ändra opacitet (hur solid eller genomskinlig bilden är)
    • Roterar bilden
    • Gör bilden suddig
    • Öka eller minska färgen (mängden vitt)
    • Knuffar bilden en pixel åt gången så att den placeras på rätt plats
    • Använd maskeringsverktyget för att ta bort delar av bilden
    • Använda blandningsverktyget för att skapa unika effekter
  6. Tryck på bockmarkeringen längst upp till höger för att tillämpa ändringarna.
  1. Öppna det projekt du vill arbeta med. Det kan vara den mall du valde i föregående steg eller ett helt nytt projekt.
  2. Tryck på Bild i menyn till vänster på skärmen.
  3. Ladda upp en bild från datorn eller sök efter en stockbild efter tema, stil eller namn, t.ex. ”födelsedag”, ”abstrakt” eller ”träd” och välj den bild du vill lägga till i din design.
  4. På höger sida av skärmen visas en meny med redigeringsalternativ. Dessa inkluderar:
    • Tillämpa ett filter
    • Ta bort bildbakgrunden
    • Justerar exponering, kontrast, mättnad, värme, blekning, höjdpunkter, skuggor, vinjett och skärpa
    • Beskär bilden för att utesluta vissa delar
    • Ändra storlek på bilden
    • Lägga till skugga för att ge djup och dimension
    • Ändra opacitet (hur solid eller genomskinlig bilden är)
    • Roterar bilden
    • Gör bilden suddig
    • Öka eller minska färgen (mängden vitt)
    • Använd maskeringsverktyget för att ta bort delar av bilden
    • Använda blandningsverktyget för att skapa unika effekter
    Dina ändringar sparas automatiskt medan du arbetar.