Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Domäner Hjälp

Lägg till mina anpassade värdtjänstnamn

Registrera dina egna värdnamn för att skapa anpassade namnservrar för dina domäner som är registrerade med GoDaddy. Det högsta antalet värdnamn du kan lägga till beror på toppdomänens register.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj alternativt namn för bilden Redigeringsalternativ för domän bredvid din domän och välj sedan Redigera DNS. Du kan behöva rulla ner för att se alternativet Redigera DNS.
    skärmbild som visar alternativet redigera dns
  3. Välj Värdnamn från menyn menyikon för mer Mer.
    välj sekundär dns
  4. Välj LÄGG TILL.
  5. Ange Värdnamn och IP-adress i respektive fält. Lägg inte till din domän i fältet Värdnamn – den har redan lagts till åt dig.
  6. Välj Spara när du är klar.

Ditt nya värdnamn kommer att vara klart att använda inom ca 90 minuter. Vi skickar e-post när det är klart, och sedan kan du ändra dina namnservrar till de nya värdnamnen.