Lägg till min e-postsignatur i Outlook (Windows)

Skapa e-postsignaturer i Outlook på Windows så att dina mottagare får veta mer om dig, inklusive ditt telefonnummer och din webbplatsadress. Din anpassade signatur kan automatiskt läggas till i slutet av dina meddelanden eller e-postsvar, eller bara till vissa meddelanden.

Behöver du hjälp med att göra en professionell signatur? Skapa din signatur i e-post & Office Dashboard och lägg sedan till den i Outlook.

1. Öppna Outlook för Windows. (Har du inte appen? Så här laddar du ner den .)
  2. Gå till fliken Hem och välj Ny e-post .
    Fliken Hem och Ny e-postknapp
  3. Välj Signatur > Signaturer ...
    Knappen Signatur öppnar menyn nedan med alternativet Signaturer ...
  4. Under Välj signatur att redigera väljer du Ny .
    Ny knapp
  5. Ange ett namn för din signatur och välj OK .
    Ange namnet på signaturen
  6. Under Välj standardsignatur använder du rullgardinsmenyn för att välja din nya signatur för Nya meddelanden om du vill lägga till den i slutet av alla sammansatta meddelanden och Svar / vidarebefordran om du vill lägga till den i alla meddelanden du svarar på eller vidarebefordrar.
    Välj standardsignatur
  7. Ange din personliga signatur under Redigera signatur.
  8. Välj OK för att spara din signatur och gå tillbaka till ditt meddelandeutkast.
    OK-knappen nedanför signaturutkastet

Relaterade steg

Här är några andra sätt att anpassa din signatur på:

• Bild : AnvändBildknapp bildknapp för att lägga till din logotyp.
  • Länk : AnvändKnapp för hyperlänk hyperlänk-knappen för att lägga till webbplatsens adress. Du kan också högerklicka på en bild som läggs till i din signatur för att göra den till en hyperlänk, t.ex. för att göra en bild av en ikon för sociala medier som länk till din sociala sida.

Mer information

OBS! De här stegen skapar bara en signatur som är tillgänglig när du använder Outlook i Windows. Om du använder andra e-postklienter behöver du även skapa signaturer för dem.