Lägg till min e-postsignatur i Outlook (Mac)

Ställ in Outlook så att det automatiskt lägger till din signatur i alla meddelanden, eller bara på specifika meddelanden du skickar. Med e-postsignaturer kan du visa ditt namn, jobbtitel, telefonnummer, webbplats och eventuell annan kontaktinformation du vill inkludera.

Behöver du hjälp med att göra en professionell signatur? Skapa din signatur i e-post & Office Dashboard och lägg sedan till den i Outlook.

1. Öppna Outlook för Mac. (Har du inte appen? Så här laddar du ner den .)
  2. Gå till Outlook-menyn och välj Ny e-post .
    Välj Ny e-post
  3. Välj Signatur > Redigera signaturer .
  4. VäljPlus teckenikon plusknappen för att lägga till en ny signatur.
    Välj ikonen Plus-tecken
  5. Ange en signatur eller klistra in en redan skapad. Ange sedan ett Signaturnamn för att identifiera det.
    Ange din signatur
  6. Välj Spara .
    Spara din signatur
  7. Använd listorna under Välj standardsignatur för att välja signaturen som automatiskt visas i Nya meddelanden och / eller Svar / vidarebefordran . Välj Ingen för att ta bort signaturer från att visas automatiskt.
    Välj e-postinställningar för signatur
  8. Stäng fönstret. Din signatur kommer nu att visas i dina meddelanden.

Om du bara vill lägga till din signatur i vissa e-postmeddelanden kan du välja den bland alternativen för att skapa meddelanden.
Lägg till signatur från Meddelandealternativ

Relaterade steg

Här är några andra sätt att anpassa din signatur på:

• Bild : Användbildknappikon bildknappen för att lägga till en bild, t.ex. din logotyp.
  • Länk : Användhyperlänk knappikon hyperlänk-knappen för att lägga till din webbplats, en e-postadress eller en fillänk. Du kan även lägga till länkar för sociala medier genom att lägga till en ikon för sociala medier, välja bilden och använda hyperlänk-knappen för att bifoga webbplatsen.

Mer information

OBS! De här stegen skapar bara en signatur som är tillgänglig när du använder Outlook på din Mac. Om du använder andra e-postklienter behöver du även skapa signaturer för dem.