Lägg till min e-postsignatur i Outlook (Mac)

Ställ in Outlook så att det automatiskt lägger till signaturer för varje meddelande, eller bara för specifika meddelanden du skriver och skickar. Med e-postsignaturer kan du visa ditt namn, jobbtitel, telefonnummer, webbplats och eventuell annan kontaktinformation du vill inkludera.

1. Öppna Outlook för Mac. (Har du inte appen? Så här laddar du ner den .)
  2. Gå till Outlook-menyn och välj Ny e-post .
    Välj Ny e-post
  3. Välj Signatur > Redigera signaturer .
    Klicka på Signaturer
  4. Välj plusknappenPlus teckenikon för att lägga till en ny signatur.
    Klicka på ikonen Plus-tecken
  5. Ange den signatur du vill använda och ett Signaturnamn (så att du lättare kan identifiera din signatur).
    Ange din signatur
  6. Välj Spara .
    Spara din signatur
  7. Under Välj standardsignatur använder du rullgardinsmenyerna för att välja om din signatur ska läggas till automatiskt i Nya meddelanden och / eller Svar / vidarebefordran .
    Välj e-postinställningar för signatur
  8. Stäng fönstret. Din signatur kommer nu att visas i dina meddelanden.

Om du bara vill lägga till din signatur i vissa e-postmeddelanden kan du välja den bland alternativen för att skapa meddelanden.
Lägg till signatur från Meddelandealternativ

Mer information

OBS! De här stegen skapar bara en signatur som är tillgänglig när du använder Outlook på din Mac. Om du använder andra e-postklienter behöver du även skapa signaturer för dem.