Lägg till layoutblock i WordPress

Det finns många layoutelement i WordPress-redigeraren, från knappar till mellanslag, som kan hjälpa till att skapa visuellt påverkande sidor och inlägg. De finns i menyn Lägg till block i avsnittet Layoutelement. I det här exemplet infogar vi ett kolumnblock.

1. Öppna blockredigeraren ( Behöver du hjälp med att öppna redigeraren? ).
  2. Välj Lägg till block .
  3. Från Layout Elements, välj kolumner.
  4. Välj hur många kolumner du vill använda.
  5. Fyll i blocken och expandera dem vid behov.
  6. När du är klar väljer du Uppdatera för att publicera ändringarna.
Ett animerat gif som visar hur man lägger till layoutblock

OBS! Kom ihåg att uppdatera din sida eller ditt inlägg efter redigering.