Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till Facebook Pixel på min webbplats

Genom att lägga till spårningstjänsten Facebook Pixel på din webbplats kan du spåra dina Facebook-kampanjer för att se hur de går och vad som fungerar bäst.

Obs! Du måste skapa Facebook Pixel innan du inleder stegen nedan. Om du redan skapat din pixel, gå till din Facebook Events Manager och hämta ditt Pixel-ID.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Webbplats.
  4. Välj Redigera webbplats.
  5. I webbplatsredigeraren klickar du på Inställningar i den högra navigationspanelen.
    klicka på panelen Webbplatsinställningar
  6. Välj Facebook Pixel-panelen och ange det Pixel ID du fått från Facebook.
  7. Publicera webbplatsen för att ändringarna ska genomföras.