Lägg till ett videoblock i WordPress

Du kan lägga till ett videoblock på dina sidor eller inlägg i WordPress.

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om hur du skapar video från en GoDaddy-guide.

1. Öppna blockredigeraren ( Behöver du hjälp med att öppna blockredigeraren? ).
  2. Välj Lägg till block .
  3. Välj Video i avsnittet Vanliga block.
  4. Välj hur du vill lägga till videon:
    • Ladda upp - Välj media som är lagrat på din egen dator.
    • Mediabibliotek - Ger åtkomst till Stockfoton och mediebiblioteket.
    • Infoga från URL - Tillhandahåller ett fält för att klistra in webbadressen för en video som redan lagras online (t.ex. YouTube). Detta är det vanligaste valet för videor.
  5. Välj Infoga från URL .
  6. Klistra in webbadressen för din video i det angivna fältet.
  7. Välj Tillämpa .
Animering som visar hur du lägger till ett videoblock

OBS! Kom ihåg att uppdatera din sida eller ditt inlägg efter redigering.