Lägg till ett avsnitt för onlinebokningar

Med onlinebokningar kan dina kunder boka tid hos dig eller anmäla dig till dina evenemang. Lista flera tjänster, vilka tider som är tillgängliga, ange ett pris för var och en och bestäm om kunder betalar personligen vid tjänsten.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Redigera webbplats för att öppna Hemsideprogram.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till din lista med möten eller tjänster som personer kan registrera sig för och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet Möten och tjänster och välj Lägg till . Om du inte ser Bokningar och tjänster i listan har du redan lagt till det någon annanstans på din webbplats.
  6. OBS! Endast ett onlinebokningsavsnitt är tillåtet på hela webbplatsen. Om det redan finns ett onlinebokningsavsnitt på din webbplats, gå till det och flytta det till den sida och plats där du vill att den ska vara.
  7. Anpassa avsnittets inställningar, t.ex. layout, accentfärg, titel eller knapp för att boka ett möte.
  8. Gå till din instrumentpanel för möten genom att välja Gå till admin . Du hittar användbara tips om vad du kan göra nästa gång, särskilt om du bokar ett möte för första gången.
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.

Du kan även ta bort avsnittet och lägga till det igen när som helst. Om du tar bort avsnittet Online-möten tas INTE bort informationen om möten eller tjänster. All den informationen hanteras från din kontrollpanel.

OBS! Om tjänster inte visas i mötesavsnittet efter att du har publicerat din webbplats ska du uppdatera din företagsinformation. Gå till din kontrollpanel, välj Bokningar och välj sedan Företag under Inställningar .