Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till ett avsnitt för Online-möten

Med Online-möten kan dina kunder boka tid hos dig eller dina evenemang. Lista flera tjänster, vilka tider som är tillgängliga, ange ett pris för var och en och bestäm om kunder betalar online i förväg eller personligen vid tjänsten.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyget .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till din lista med möten eller tjänster som personer kan registrera sig för och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet Möten och tjänster. Om du inte ser Bokningar och tjänster i listan har du redan lagt till det någon annanstans på din webbplats.
  6. OBS! Endast ett avsnitt för onlinebokningar är tillåtet på hela webbplatsen. Om det redan finns ett avsnitt för onlinebokningar på din webbplats, gå till det och flytta det till den sida och plats där du vill att den ska vara.

Du kan även ta bort avsnittet och lägga till det igen när som helst. Om du tar bort avsnittet Online-möten tas INTE bort informationen om möten eller tjänster. All den informationen hanteras från din kontrollpanel.

7. Anpassa inställningarna, till exempel layout, accentfärg, titel eller knapp för att boka ett möte. Välj Hantera möten för att gå till din instrumentpanel för möten. Du hittar användbara tips om vad du kan göra nästa gång, särskilt om du bokar ett möte för första gången.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.