Lägg till ett avsnitt för Online-möten

Funktionen för Online-möten gör det möjligt för dig att ange vilka tider som dina tjänster är tillgängliga. Det gör det enkelt för dina kunder att boka ett möte direkt via webbplatsen. Du kan lista flera tjänster, ange ett pris för varje tjänst och bestämma om kunder ska betala i förväg eller inte.

Note: This feature is available only to to GoCentral (U.S.) customers with a Business Plus or eCommerce plan. However, U.S. customers can add appointments, and your plan will be automatically upgraded to the more expensive Business Plus plan.

1. Log in to your GoDaddy account and open your product.  (Need help opening your product?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på det gröna plustecknet för att lägga till ett avsnitt på din sida.
    Klicka på den gröna plusknappen
  4. Klicka på Möten i panelen Lägg till avsnitt och ett bekräftelsemeddelanden för tillagt avsnitt visas under en kort tid.
    klicka på panelen Möten
  5. Klicka sedan på panelen Online-möten för att anpassa inställningarna.
    klicka på online-möten
  6. Ange en ny Titel om du inte vill använda standardtiteln Online-möten.
    klicka på-hantera möten
  7. Klicka på Hantera möten för att öppna fönstret Schemaläggning av möten och sedan på Starta inställning.
  8. Ange din Tidszon, avmarkera de dagar när din tjänst inte är tillgänglig, ange öppettider för övriga dagar och klicka sedan på Nästa.
    ange tidszon och timmar
  9. Använd fönstret Tjänster för att skapa en tjänst med pris, varaktighet, valfri beskrivning och plats. Klicka på Spara när du är klar.
  10. Klicka på Lägg till tjänst och upprepa steg 10 för att skapa alla tjänster som du erbjuder. Klicka på Nästa när du är klar.
    lägg till tjänster

Note: If you leave a service set to $0.00, the customer won't be charged — even if you've specified upfront payment.

11. Fyll i fälten Aviseringar och Adress. Aviseringar gör det möjligt för dig att få en avisering när du har nya möten. Adress gör det möjligt för kunden att hitta din plats. Klicka på Nästa när du är klar.
  12. Använd fönstret Betalningsinställningar för att ange hur du vill få betalt. Klicka på Nästa.
    välj betalningsmetod

OBS! Du behöver skapa ett Square-konto om du väljer alternativet Kräv förskottsbetalning.

13. Klicka på Förhandsgranska och publicera din webbplats i fönstret Klart, publicera din webbplats om du är redo att ta emot mötesbokningar från kunder. Eller klicka på Synkronisera din kalender om du vill se kundmöten i din personliga kalender.
    Klart

OBS! Du kan nu ändra mötesrelaterade inställningar genom att klicka på Öppna i den nya panelen Möten. Välj sedan Tillgänglighet, Företagsinfo, Mötesbetalningar eller Kalendersynkronisering i menyn Inställningar.
    klicka på menyn inställningar