Lägg till en maskinvarunyckel för tvåstegsverifiering

För bästa möjliga säkerhet kan du aktivera en maskinvarunyckel för tvåstegsverifiering (2SV). Vi har stöd för både USB och Bluetooth-aktiverade nycklar som uppfyller FIDO U2F-standarden, som många Yubikeys och Google Titan.

Obs! Om du använder en säkerhetsnyckel behöver du ha en extrametod så att Support kan verifiera din identitet. Vi rekommenderar en autentiseringsapp för mycket bättre säkerhet än sms-meddelanden. Information om hur man konfigurerar appen finns i Aktivera tvåstegsverifiering.

1. Gå till GoDaddy Inloggning och PIN-kod. Om du inte redan är inloggad kan du uppmanas att logga in.
  2. I stycket om 2-stegsverifiering klickar du på Lägg till verifiering.
  3. Under Hur vill du ta emot verifieringskoder? väljer du Säkerhetsnyckel och klickar sedan på Nästa. Ha säkerhetsnyckeln nära till hands, men anslut den inte än.
    klicka på säkerhetsnyckel
  4. Klicka på Nästa och följ sedan anvisningarna på skärmen. När vi verifierat nyckeln får du ett meddelande om att det lyckats.
  5. Klicka på Lägg till extra verifieringsmetod.
  6. Under Välj ytterligare verifieringsmetod väljer du Autentiseringsapp.
  7. Klicka på Nästa och följ anvisningarna på skärmen för att konfigurerar appen som reserv för autentiseringsmetod.