Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till en HTTPS-post

Öka säkerheten och minska sidläsningstiderna på din webbplats genom att lägga till en HTTPS-post i din DNS-zonfil . Varje gång du laddar en webbsida i webbläsaren går webbläsaren igenom en serie kontroller för att avgöra vilket serviceprotokoll den ska använda för att läsa in sidan, antingen http: // eller https: // . HTTPS-poster uppmanar webbläsaren uttryckligen att ansluta via HTTPS, vilket tar bort extra kontroller på förhand och hjälper sidor att laddas snabbare.

OBS! GoDaddy har endast stöd för HTTPS-poster i alias-läge, så postens prioritet är alltid 0 .
  1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj en enskild domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj en enda domän
  3. Välj DNS för att visa dina DNS-poster.
    välj fliken dns
  4. Välj Lägg till ny post och välj sedan HTTPS på menyn Typ .
  5. Ange uppgifterna för din nya HTTPS-post.
    • Namn : Värdnamnet eller prefixet för posten, utan domännamnet. Ange & commat; för att lägga posten på din rotdomän eller ange ett prefix, t.ex. www .
    • Prioritet : Prioriteten är alltid inställd på 0 eftersom vi för närvarande endast har stöd för HTTPS-poster i Alias-läge.
    • Värde : Ange ett domännamn som HTTPS-posten ska peka på.
    • TTL (Time to Live) : Hur lång tid servern ska cacha information innan den uppdateras. Standardinställningen är 1 timme.
  6. (Valfritt) Välj Lägg till fler poster för att lägga till flera DNS-poster samtidigt. Om du ändrar dig väljer duskärmdump av ikonen för att ta bort en dns-post Ta bort för att ta bort alla poster som inte har sparats än.
  7. Välj Spara för att lägga till din nya post. Om du har lagt till flera poster samtidigt väljer du Spara alla poster .
    • Om din domän har Domänskydd måste du bekräfta din identitet. Om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverat under åtminstone 24 timmar ska du ange koden vi skickade via sms eller ange koden från din autentiseringsapp. Annars anger du engångslösenordet som vi skickar till din e-postadress för registrerare.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.