Lägg till en e-postsignatur i Outlook på webben

Lägg till e-postsignaturer när du skickar meddelanden med Outlook på webben. Din signatur kan automatiskt läggas till i alla meddelanden du skickar, eller bara läggas till i vissa meddelanden. E-postsignaturer hjälper dina mottagare att veta mer om vem som kontaktar dem, inklusive information som t.ex. ditt telefonnummer och din webbplats.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. I övre högra hörnet väljer du Kugghjulsknappen för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar.
  3. Välj E-post > Skriv och svara .
    Vänster panel som visar Mail and Compose and Reply
  4. Under e-postsignatur anger du önskad signatur.
  5. Markera kryssrutan bredvid Inkludera automatiskt min signatur på nya meddelanden som jag skriver om du vill att din signatur ska vara i slutet av alla nya meddelanden.
  6. Markera kryssrutan bredvid Inkludera automatisk min signatur på meddelanden som jag vidarebefordrar eller svarar på om du vill att din signatur ska visas i slutet av meddelanden som du vidarebefordrar eller svarar på.
    e-postsignaturutkast som visar rutor markerade för att automatiskt inkludera signatur
  7. Välj Spara.

Relaterade steg

Här är några sätt att anpassa din signatur på:

• Logotyp : Använd bildknappenInfoga inline-knapp för att lägga till en bild av din logotyp och ändra storleken på den genom att välja hörnen och dra dem på plats.
  • Ikoner för sociala medier : Lägg till en bild av ikonen för sociala medier på samma sätt som ovan. Välj sedan de tre punkternaKnappen Fler formateringsalternativ och hyperlänk-knappenInfoga hyperlänk-knapp . Lägg till en länk till din sociala mediasida i rutan Webbadress (URL) och välj OK .

Mer information

OBS! De här stegen skapar bara en signatur som är tillgänglig när du använder Outlook på webben. Om du använder andra e-postklienter behöver du även skapa signaturer för dem.