Lägg till en e-postsignatur i Outlook på webben

Lägg till e-postsignaturer när du skickar meddelanden med Outlook på webben. Din signatur kan automatiskt läggas till i alla meddelanden du skickar, eller bara läggas till i vissa meddelanden. E-postsignaturer hjälper dina mottagare att veta mer om vem som kontaktar dem, inklusive information som t.ex. ditt telefonnummer och din webbplats.

Behöver du hjälp med att göra en professionell signatur? Skapa din signatur i e-post & Office Dashboard och lägg sedan till den i Outlook.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj E-post > Skriv och svara .
    Vänster panel som visar Mail and Compose and Reply
  4. Under e-postsignatur anger du önskad signatur.
  5. Markera kryssrutan bredvid Inkludera min signatur automatiskt på nya meddelanden som jag skriver om du vill att din signatur ska vara i slutet av alla nya meddelanden.
  6. Markera kryssrutan bredvid Inkludera min signatur automatiskt på meddelanden som jag vidarebefordrar eller svarar på om du vill att din signatur ska visas i slutet av meddelanden du skickar eller svarar på.
    e-postsignaturutkast som visar rutor markerade för att automatiskt inkludera signatur
  7. Välj Spara.

Relaterade steg

Här är några sätt att anpassa din signatur på:

• Logotyp : AnvändInfoga inline-knapp bildknappen för att lägga till en bild av din logotyp och ändra storleken på den genom att välja hörnen och dra dem på plats.
  • Ikoner för sociala medier : Lägg till en bild av ikonen för sociala medier på samma sätt som ovan. Välj sedanKnappen Fler formateringsalternativ tre prickar ochInfoga hyperlänk-knapp hyperlänk-knapp. Lägg till en länk till din sociala mediasida i rutan Webbadress (URL) och välj OK .

Mer information

OBS! De här stegen skapar bara en signatur som är tillgänglig när du använder Outlook på webben. Om du använder andra e-postklienter behöver du även skapa signaturer för dem.