Ladda ner och installera Office

Med paketen Microsoft 365 Business Premium och Premium Security kan du installera Office-appar på upp till fem enheter per användare.

Innan du kan installera dina Office-appar måste du skapa e-postkontot. Om du redan har en äldre version av Office på din dator ska du avinstallera den innan du laddar ner den nya versionen. Du kan använda dessa Microsoft-artiklar för ytterligare hjälp med att avinstallera Office på en PC eller avinstallera Office på en Mac.

1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Välj Ladda ner Office, vilket öppnar ditt Microsoft 365-konto. Du kanske behöver logga in med din e-postadress och ditt lösenord.
    Ladda ner Office
  3. Välj Installera Office. Installationsfilen laddas ner. Välj Spara om du får en förfrågan. Du kan få en förfrågan om att ange språk och Office-version innan du kan börja installationen.
    Installera Office
  4. När filen laddats ned öppnar du filen och följer stegen för att installera Office-apparna.
    Installationssteg för Office
  5. När du öppnar dina nya Office-appar loggar du in med din e-postadress och lösenord för Microsoft 365. Du kan behöva välja kontotyp som arbete eller skola för att kunna fortsätta.