Office 365 från GoDaddy Hjälp

Ladda ned och installera Microsoft Office-program

Med Office 365 från GoDaddy-företagskonton och -Business Premium-konton kan du installera Microsoft Office-program på upp till fem PC- och Mac-datorer per användare.

Innan du installerar den senaste versionen av Office ska du avinstallera den nuvarande versionen. Se Avinstallera Office från en dator, från Microsoft

1. Öppna kvittot på köpet som skickades via e-post, och klicka på Kom igång.
    Klicka på Kom igång
  2. Om du vill logga in på ditt GoDaddy-konto anger du användarnamnet och lösenordet, och klickar på Logga in.
    Ange användarnamn och lösenord och klicka på Logga in
  3. kontrollpanelen klickar du på Ladda ner Office.
    Klicka på Ladda ner Office
  4. Logga in på Office 365 genom att ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in.
    Ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in
  5. På inloggningssidan för Microsoft Online Office 365 klickar du på det Microsoft-konto till vilket du vill ladda ned och installera Office 365 på.
    Klicka på Microsoft-kontot
  6. Klicka på Installera på Office 365-installationssidan och följ anvisningarna för att installera programmen på datorn:
    För PC

Om du vill installera 64-bitarsversioner av de här programmen klickar du på Avancerat bredvid 32-bitars (rekommenderas) och väljer 64-bitars.

Klicka på Installera (för PC)
    För Mac Klicka på Installera (för Mac)