|  Start
Hjälp

Domäner Hjälp

Kostnad för domänförnyelse

Du kan när som helst kontrollera kostnaden för dina domänförnyelser via ditt GoDaddy-konto. Förnyelsekostnaden som visas är för en ettårig registrering av det kopplade domännamnet. Det inkluderar inte ytterligare tillägg som Sekretess- eller Ägarskydd.

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

  1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Redigera kolumner längst upp till höger i din domänlista.
  3. Markera kryssrutan bredvid Förnyelsepris och välj OK.
  4. Granska ditt pris för domänförnyelse i kolumnen Förnyelsepris i domänlistan.

Visa mig

kontrollera förnyelsekostnad

Relaterade steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.