Köpa Köp nu-listningar på GoDaddy Auktioner

På GoDaddy Auktioner kan du köpa domännamn listade som Köp nu utan att lägga bud eller lämna erbjudanden.

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Hitta domännamnen du vill köpa.
  3. Välj Köp nu och klicka sedan på Fortsätt till granskning nedan.
  4. Granska kundvagnen och klicka sedan på Gå till kassan .
  5. Välj att du har läst och godkänn användarvillkoren och fortsätt sedan till kassan.

I vissa listningar med alternativet Köp nu kan du lägga fram ett erbjudande för domännamnet. För information om hur du lämnar ett erbjudande, seSvara på erbjudanden när du köper domännamn .

För mer information om processen efter auktioner, se Förstå GoDaddy Auktioner Betalningstransaktioner.