Kontrollera mitt antal installationer

Oavsett vilken prenumerationsnivå du har kan du installera Microsoft 365 stationära appar ett begränsat antal gånger.

Så här avgör du hur många installationer som används för närvarande på ditt konto:

1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Välj Ladda ner Office , som öppnar ditt Microsoft 365-konto. Du kan bli ombedd att logga in med din Microsoft 365-e-postadress och lösenord.
    Klicka på Ladda ner Office
  3. Ditt antal installationer visas under Mina installationer .
    Mina installationer