SSL-certifikat Hjälp

Kontrollera min SSL-installation

När du har installerat ditt SSL-certifikat kan du använda vårt SSL-testverktyg för att se alla detaljer för certifikatet och söka efter flera vanliga SSL-problem. Om resultatet av testverktyget blir "Den här webbplatsen är säker" är allt lugnt! De flesta problem som visas med testverktyget kan lösas genom att du omkrypterar certifikatet och installerar det på nytt.