Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera omvänd DNS för min Gen 4-dedikerade server

Du kan ställa in omvänd DNS-sökning (rDNS) för din Generation 4 Dedikerade server. Oftast söker DNS efter din webbplats genom att först hitta domännamnet och sedan hitta tillhörande IP-adress. Vid omvänd DNS-sökning letar DNS först efter en IP-adress och lokaliserar sedan associerat domännamn.

Om du kör din egen e-postserver ställer du in rDNS så att det pekar på ditt primära domännamn - vissa servrar avvisar e-post från vilken IP-adress som helst utan rDNS.

Omvänd DNS hjälper också om du behöver felsöka ditt nätverk (som att köra en traceroute).