Webbplatsverktyg Hjälp

Konfigurera mina produktalternativ

Alternativen låter dig anpassa produkterna du säljer utan att behöva skapa ytterligare produkter. Om du till exempel säljer tröjor kan du skapa alternativ för olika storlekar och färger för varje typ av tröja som du har i ditt utbud.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Från kontrollpanelen går du till Butik och sedan Produkter.
  4. Välj Lägg till produkt eller redigera en befintlig produkt genom att välja produktnamnet.
  5. Öppna fliken Lager och alternativ.
    Lager och alternativ
  6. Under Alternativ väljer du Skapa alternativ.
  7. Ange en typ av alternativ, t.ex. ”färg” eller ”storlek”.
  8. I fältet Val anger du en urvalstyp för alternativet. Du kan till exempel ange ”röd” som färg eller ”small” som storlek.
  9. (Valfritt) Välj Skapa alternativval för att lägga till flera val, t.ex. fler färger eller storlekar.
  10. Välj Klar för att spara dina ändringar.