Office 365 från GoDaddy Hjälp

Konfigurera min Office 365-e-postadress på min Outlook-app för iPhone

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

För att konfigurera din e-postadress på din Outlook-app för iPhone behöver du ha din Office 365-e-postadress, lösenord och Mail-appen.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Starta Outlook. (Har du inte appen? Ladda ned den från iTunes App Store. Öppna den och tryck på Kom igång, välj aviseringsinställning och gå till Steg 6.)
  2. Tryck på Profil.
    Tryck på Profil-ikonen
  3. Tryck på skärmen Inställningar.
    Tryck på ikonen Inställningar
  4. I Inställningar trycker du på Lägg till konto.
    Tryck på knappen Lägg till konton
  5. Markera Lägg till e-postkonto.
    Tryck på alternativet Lägg till e-postkonto
  6. Ange din Office 365-e-postadress och klicka på Lägg till konto.
    Ange e-postadress och tryck på Lägg till konto
  7. Ange ditt lösenord för Office 365-e-post och klicka på Logga in.
    Ange din e-postadress och tryck på Fortsätt
  8. Den nya Office 365-e-postadressen visas på skärmen Inställning. Gå till inkorgen, dina e-postmeddelanden bör börja läsas in.
    Nytt Office 365-e-postkonto visas i Inställningar

Bra, din e-post finns nu på din Outlook-app på din iPhone och allt är klart! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du gå tillbaka till följande steg: steg 3 för andra e-postkontoinstruktioner. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg.

Visa mig

Steg 4, nu kan du skicka ditt första mejl!

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.