Lägga till min Microsoft 365-e-postadress i Outlook på iPhone eller iPad

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till din Microsoft 365-e-postadress i Outlook för iPhone och iPad. Då kan du skicka och ta emot e-post var du än är.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

Obligatoriskt: Innan du fortsätter måste du se till att du har Outlook-appen. Ladda ned Outlook genom att skanna den här QR-koden med mobilkameran.
qr-kod för nedladdning av microsoft outlook-app
  1. Öppna Outlook.
    Blått Outlook-kuvert med ett vitt O
  2. Hoppa över till steg 4 om du är en ny användare. I annat fall ska du trycka på Kontomenyikon för Outlook-appen på iOS kontomenyn och sedan Kugghjulsknappen Inställningar.
  3. Tryck på Lägg till Mail-konto och sedan på Lägg till ett e-postkonto.
    Lägga till ett e-postkonto
  4. Ange din e-postadress för Microsoft 365 och tryck sedan på Lägg till konto.
    • Det är möjligt att du ser en Konto hittades-sida. Om e-postadressen som du konfigurerar finns i listan ska du trycka på Lägg till konto. I annat fall ska du trycka på Hoppa över.
      Konto hittades. Välj Lägg till konto eller Hoppa över
  5. Om din administratör aktiverat flerfaktorautentisering (MFA) kan du verifiera ditt konto eller konfigurera autentiseringsappen.
  6. Ange lösenordet för din Microsoft 365-e-post och tryck sedan på Logga in. Du kan behöva välja kontotyp som Arbete eller skola, inte Privatperson, för att kunna fortsätta.
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  7. Om det här är ditt första e-postkonto på Outlook för iPhone eller iPad får du frågan om du vill lägga till ytterligare ett konto. För att hoppa över det här steget trycker du på KANSKE SENARE. Om detta inte är ditt första konto så kommer du att tas tillbaka till sidan för inställningar.
    Lägg till ytterligare ett konto. Tryck på Kanske senare eller knappen Lägg till

Din Microsoft 365-e-post finns nu på Outlook för iPhone eller iPad och du är redo att sätta igång!