Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfigurera min Gen 4-server

När du har köpt en Generation 4 VPS eller Dedikerad server är det dags att slutföra konfigurationen med dess servernamn och annan administrativ information.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid den Generation 4-server du vill använda under Servrar .
  3. Ange ett namn för din server i fältet Servernamn.
  4. Välj operativsystem och plats för datacenter (om tillämpligt) och klicka sedan på Nästa.

OBS! För självhanterade servrar: läs mer om ISPConfig .

5. Fyll i följande fält och klicka sedan på Slutför.
    FältBeskrivning
    Admin-användarnamnSkapa ett användarnamn för att logga in på din server. Använd en sträng med 5 till 12 små bokstäver och / eller siffror. Använd inte reserverade ord som ”server” eller ”lösenord”.
    ‌‌Lösenord & Bekräfta lösenordAnge ett lösenord för att logga in på servern.

Vi slutför konfigurationen och din server ska vara klar att använda inom kort.

OBS! Om din server inte är klar inom 6 timmar kan du kontakta en GoDaddy-guide för hjälp.