Office 365 från GoDaddy Hjälp

Konfigurera Migreringsassistenten för Outlook (Windows)

Om du migrerar din e-post och använder Outlook 2010 eller senare på Windows kan du installera verktyget Migreringsassistenten för Outlook för att hjälpa till med migreringen. Outlook kan då konfigureras automatiskt, en ny Office 365-profil skapas och lokala data flyttas. (Vad är Migreringsassistenten för Outlook?)

När du har startat migreringen får du e-post där vi ber om ditt tillstånd att komma åt ditt konto, så att vi kan slutföra migreringstjänsten.

1. I bekräftelsemeddelandet klickar du på Starta för att bekräfta att vi har ditt tillstånd att fortsätta. Då bör sidan med Migreringsassistenten för Outlook öppnas.
  2. På raden Windows PC: klickar du på Ladda ned för Windows PC.
  3. När Migreringsassistenten för Outlook är installerad öppnar du programmet och klickar på Ok, då kör vi.
  4. Ange E-postadress, lösenord och välj Nästa steg.
  5. Välj Minimera så slutför Migreringsassistenten för Outlook uppgiften och körs i bakgrunden tills flytten är klar. Du kan fortsätta att använda din e-post som vanligt medan programmet körs.

När migreringen är klar får du e-post med bekräftelse och instruktioner till nästa steg.