Konfigurera e-postkonton

I cPanel kan du skapa e-postadresser för de domäner som finns i ditt konto.

1. Logga in på cPanel (Delad värdtjänst/Server).
  2. Gå till avsnittet E-post och klicka på Konton.
  3. Klicka på Skapa konto.
  4. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Skapa konto.

Din e-postkvot räknas in i ditt kontos användning av diskutrymme.

Nästa steg

Har du problem?

• Om du har problem med att lägga till ett cPanel-e-postkonto på Outlook.com, spana in Outlook.com Postmaster.
  • Om dina cPanel-konton för e-post inte fungerar måste du förmodligen uppdatera e-postinställningarna för ditt domännamn (d.v.s. MX-posterna i DNS-zonfilen). Du hittar den informationen i Konfigurera DNS för din cPanel-domän.