Konfigurera DKIM- eller DMARC-poster för min e-post

OBS! DMARC stöds av delad Linux-värdtjänst och alla Gen 3 och Gen 4-servrar. DKIM stöds endast av Gen 3 och Gen 4 servrar. DKIM och DMARC stöds inte för webbhotell för företag eller Windows-värdtjänster.

Om din företags-e-post har konfigurerats med företagets domännamn kan du behöva konfigurera din företags-e-post för att stödja dessa tre e-postautentiseringsverktyg:

• Sender Policy Framework (SPF)
  • Domännycklar identifierad e-post (DKIM)
  • Domänbaserad meddelandeautentisering, rapportering och överensstämmelse (DMARC)

För Linux-värdtjänster eller VPS och dedikerade servrar som kör cPanel

För VPS och dedikerade servrar som kör Plesk