Lägg till eller ändra min betalningsmottagarinformation

Lägg till en ny betalningsmottagare eller gör ändringar i din befintliga betalningsmottagsinformation, inklusive din bankkonto, önskad betalningsmetod och föredragna momsformulär.

OBS! Du kan inte ändra smeknamnet eller ta bort ett betalningsmottagarkonto när det har konfigurerats. Du kan emellertid när som helst uppdatera din betalningsmottagares kontoinformation för att justera betalningsinformationen.

1. Gå till din GoDaddy Min profil profilsida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Kontoinställningar och sedan Betalningsmottagare .
    välj betalningsmottagare
  3. Välj om du vill lägga till en ny betalningsmottagare eller uppdatera ett befintligt betalningsmottagarkonto:
    • Om du vill lägga till ett nytt konto väljer du Lägg till betalningsmottagare . Ange ett smeknamn för kontot (detta kan inte ändras senare) och välj sedan Lägg till .
    • Om du vill redigera ett befintligt konto väljer du Visa / Redigera bredvid det konto du vill uppdatera. Gå till fönstret Betalningsinformation och välj Redigera .
  4. I avsnittet Adress anger du eller redigerar din kontotyp (individ eller företag), e-postadress, telefonnummer, namn och adress. Vissa objekt kan kräva ytterligare information:
    • En fysisk gatuadress krävs i detta avsnitt - inga postboxar. Amerikanska kunder kan ordna med att en papperscheck skickas till en postlåda, men du måste kontakta vår GoDaddy-guider .
    • Om ditt bankkonto inte är i samma land som namnet på ditt GoDaddy-konto, kontakta vår GoDaddy-guider .
  5. När du är klar väljer du Nästa .
    • Om du ser ett meddelande om att din adress inte kan verifieras granskar du adressen. Välj Bekräfta och Fortsätt om det är korrekt eller välj Redigera adress för att göra ändringar.
  6. I avsnittet Betalningsmetod väljer du en betalningsmetod i listrutan och anger eventuell bankinformation. Det finns några saker att tänka på när du slutför det här avsnittet:
    • Om du väljer PayPal som betalningsmetod anger du ditt för- och efternamn precis som de visas i din PayPal-profil. Du kan behöva lägga till ditt mellannamn i fältet Efternamn om det finns i din PayPal-profil.
    • Om du vill spärra tillfälligt väljer du Spara mina betalningar i listan Betalningsmetod . Vi sparar dina betalningar tills du ändrar det här valet.
    • Under Betalningsmetod väljer du Redigera min betalningsgräns och väljer ett värde i listan för att ange det minsta belopp som utlöser en betalning. Om du är OK med standardbeloppet behöver du inte ändra något.
    • OBS! Här är beskrivningen av trösklar och transaktionsavgifter .

7. När du är klar väljer du Nästa .
  8. I avsnittet Skatteformulär fyller du i IRS-blankett W-9:
    Obligatoriskt: Läs det här steget noggrant. Vår tredjepartsbetalningsbehandlare, Tipalti, validerar informationen du ger i blankett W-9 mot informationen i IRS-databasen. Om namnet och TIN inte kan valideras behålls betalningarna i väntan på korrekt information. Mer information finns iVad är skattevalidering för betalningsmottagare?
    • Om du är en individ:
      • I fältet Namn ska du se till att du anger ditt namn precis som det finns i dina skattemyndigheter.
      • Ange din adressinformation.
      • I delen I: Skattebetalares identifieringsnummer (rulla ner för att se det) anger du ditt personnummer (SSN) .
      • I del II: Certifiering , för att (elektroniskt) signera blankett W-9, ange ditt namn och e-postadress. Namnet och e-postadressen måste matcha det namn och den e-postadress som du angav i steg 4.
      • Annars gör du de val som krävs för ditt företag.
    • Om du är en enhet (icke-person):
      • i fältet Namn ska du se till att du anger ditt enhetsnamn precis som det finns i dina skattemyndigheter (IRS) (till exempel ”MyCoolBusiness LLC”). Använd inte namnet "DBA (Doing Business As)" här eftersom valideringen misslyckas.
      • Ange din adressinformation.
      • I delen I: Skattebetalares identifieringsnummer (bläddra ner för att se det) anger du ditt arbetsgivaridentifieringsnummer (EIN) som tillhandahålls av IRS.
        OBS! Är du osäker på om du har ett EIN-nummer, men din provision är för ett företag? Lär dig hur du ansöker om ett EIN på IRS-webbplatsen .
      • I del II: Certifiering , för att (elektroniskt) signera blankett W-9, ange ditt namn och e-postadress. Namnet och e-postadressen måste matcha det namn och den e-postadress som du angav i steg 4.
      • Annars gör du de val som krävs för ditt företag.
      OBS! Om du är betalningsmottagare i USA men inte amerikansk medborgare ombeds du att fylla i ett W-8-formulär för privatpersoner (eller ett W-8-formulär för företag ). Vårt efterlevnadsteam kommer att verifiera och kontakta dig inom några timmar efter inlämning om ytterligare information behövs.
  9. När du är klar med momsformuläret väljer du Nästa och sedan på Klar på nästa skärm.

Relaterade steg

När du skapar ett betalningsmottagarkonto ska du länka betalningsmottagaren till den produkt du vill använda det. Använd länkarna nedan för varje produkt du behöver:

Mer information

• Vi skickar ett e-postmeddelande för kontoaktiviteter som uppdateringar av betalningsmottagarens information eller skatteformulär.
  • Om du behöver hjälp med att avgöra vilken betalningsmetod som passar dig, rekommenderar vi att du pratar med en affärs- eller skattejurist.
  • Om vårt team för efterlevnad kontaktar dig för att ge ytterligare information, följ stegen för att visa / redigera ditt betalningsmottagarkonto. Du uppmanas att lägga till mer information och ladda upp ett foto-ID.
  • Läs mer om skattevalideringsprocessen .