Konfigurera betalningsmottagarens momsinformation i CashParking

För att få intäkter från dina CashParking-domäner måste du ställa in minst ett betalningsmottagarkonto som ska kopplas till ditt CashParking-konto. Ditt betalningsmottagarkonto innehåller all nödvändig skatteinformation för dina genererade intäkter. För mer information om hur du skapar betalningsmottagarkonton, se Länka betalningsmottagare till ditt CashParking-konto .

Det exakta förfarandet för att konfigurera ditt betalningsmottagarkonto beror på din nuvarande uppehållstillstånd och skattestatus. Amerikanska medborgare eller permanent bosatt kan skicka in skatteinformation via vårt onlineformulär. Utländska betalningsmottagare kan inte lämna in skatteinformation online.

Du kan ställa in skatteinformation för personer, enskilda företag, partnerskap, företag och andra (enheter).

Så här konfigurerar du skatteinformation för individer

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på CashParking .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och klicka på Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Klicka på hyperlänken Lägg till betalningsmottagare.
  6. I avsnittet Skatteinformation, klicka på Set Up.
    Namn
    Ange ditt för-, mellan- och efternamn.
    Socialnummer
    Ange ditt personnummer.
    Adress 1, 2
    Ange din bostadsadress.
    Stad, postnummer, delstat, land
    Ange hemort, postnummer, land och land.
    Undantag från 1099-rapportering
    Om du är undantaget från 1099-rapportering väljer du ett alternativ som återspeglar din undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  7. Klicka på OK.
  8. Klicka på Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för en enskild ägare

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på CashParking .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och klicka på Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Klicka på hyperlänken Lägg till betalningsmottagare.
  6. I avsnittet Skatteinformation, klicka på Set Up.
  7. Gå till listan Välj momsstatus och välj Enmansägare.
  8. Fyll i följande:
    Företagets ägare
    Ange företagets för-, mellan- och efternamn.
    Socialförsäkringsnummer eller arbetsgivar-ID-nummer
    Ange personnummer eller arbetsgivar-ID-nummer som är kopplat till verksamheten.
    Adress 1, 2
    Ange företagsadressen.
    Stad, postnummer, delstat, land
    Ange stad, postnummer, delstat och landskod där företaget finns.
    Undantag från 1099-rapportering
    Om företaget är undantaget från 1099-rapportering, välj ett alternativ som återspeglar undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Klicka på OK.
  10. Klicka på Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för ett partnerskap

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på CashParking .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och klicka på Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Klicka på hyperlänken Lägg till betalningsmottagare.
  6. I avsnittet Skatteinformation, klicka på Set Up.
  7. I listan Välj skattestatus väljer Partnership.
  8. Fyll i följande:
    Partnerskapsnamn
    Ange namnet på partnerskapet.
    Arbetsgivar-ID-nummer
    Ange det arbetsgivar-ID-nummer som är associerat med partnerskapet.
    Adress 1, 2
    Ange adressen eller partnerskapet.
    Stad, postnummer, delstat, land
    Ange stad, postnummer, land och landskod där partnerskapet finns.
    Undantag från 1099-rapportering
    Om partnerskapet är undantaget från 1099-rapportering, välj ett alternativ som återspeglar undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Klicka på OK.
  10. Klicka på Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för ett företag

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på CashParking .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och klicka på Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Klicka på hyperlänken Lägg till betalningsmottagare.
  6. I avsnittet Skatteinformation, klicka på Set Up.
  7. I listan Välj skattestatus väljer Corporation.
  8. Gör följande:
    Corporation / Entity juridiska namn
    Ange juridiska namnet på företag eller enhet.
    Arbetsgivar-ID-nummer
    Ange det arbetsgivar-ID-nummer som är associerat med företaget eller enheten.
    Adress 1, 2
    Ange adressen till företaget eller enheten.
    Stad, postnummer, delstat, land
    Ange stad, postnummer, delstat och landskod där företaget eller enheten finns.
    Undantag från 1099-rapportering
    Om företaget eller enheten är undantaget från 1099-rapportering, välj ett alternativ som återspeglar undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Klicka på OK.
  10. Klicka på Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för en enhet

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på CashParking .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och klicka på Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Klicka på hyperlänken Lägg till betalningsmottagare.
  6. I avsnittet Skatteinformation, klicka på Set Up.
  7. I listan Välj skattestatus väljer du Annan och sedan ange skattestatus.
  8. Fyll i följande:
    Enhetsnamn
    Ange enhetens namn.
    Arbetsgivar-ID-nummer
    Ange det arbetsgivar-ID-nummer som är associerat med enheten.
    Adress 1, 2
    Ange enhetsadressen.
    Stad, postnummer, delstat, land
    Ange ort, postnummer, delstat och landskod där enheten finns.
    Undantag från 1099-rapportering
    Om enheten har undantag från 1099-rapportering, välj ett alternativ som återspeglar undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Klicka på OK.
  10. Klicka på Skicka .

OBS! Rådgör med en advokat eller skattepersonal för att avgöra vilken rapporteringsmetod som är lämplig.