Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfigurera betalningsmottagarens momsinformation i CashParking

För att få intäkter från dina CashParking-domäner måste du ställa in minst ett betalningsmottagarkonto som ska kopplas till ditt CashParking-konto. Ditt betalningsmottagarkonto innehåller all nödvändig skatteinformation för dina genererade intäkter. För mer information om hur du skapar betalningsmottagarkonton, se Länka betalningsmottagare till ditt CashParking-konto .

Det exakta förfarandet för att konfigurera ditt betalningsmottagarkonto beror på din nuvarande uppehållstillstånd och skattestatus. Amerikanska medborgare eller permanent bosatt kan skicka in skatteinformation via vårt onlineformulär. Utländska betalningsmottagare kan inte lämna in skatteinformation online.

Du kan ställa in skatteinformation för personer, enskilda företag, partnerskap, företag och andra (enheter).

Så här konfigurerar du skatteinformation för individer

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Välj CashParking .
  3. Välj Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och välj Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Välj hyperlänken Lägg till betalningsmottagare .
  6. Välj Konfigurera i delen Skatteinformation .
    • Namn : Ange ditt förnamn, mittlinjens initial- och efternamn.
    • Socialnummer : Ange ditt personnummer.
    • Adress 1, 2 : Ange din bostadsadress.
    • Stad, postnummer, delstat, land : Ange bosättningsort, postnummer, stat och land.
    • Undantag från 1099-rapportering : Om du är undantaget från 1099-rapportering väljer du ett alternativ som återspeglar din undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  7. Välj OK .
  8. Välj Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för en enskild ägare

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Välj CashParking .
  3. Välj Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och välj Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Välj hyperlänken Lägg till betalningsmottagare .
  6. Välj Konfigurera i delen Skatteinformation .
  7. Gå till listan Välj momsstatus och välj Enmansägare.
  8. Gör följande:
    • Företagets ägare: Ange företagets ägare, förnamn, mittnamn och efternamn.
    • Socialförsäkringsnummer eller arbetsgivar-ID-nummer: Ange personnummer eller arbetsgivar-ID-nummer som är kopplat till verksamheten.
    • Adress 1, 2: Ange företagsadressen.
    • Stad, postnummer, delstat, land: Ange stad, postnummer, delstat och landskod där företaget finns.
    • Undantag från 1099-rapportering: Om företaget är undantaget från 1099-rapportering väljer du ett alternativ som återspeglar undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Välj OK .
  10. Välj Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för ett partnerskap

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Välj CashParking .
  3. Välj Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och välj Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Välj hyperlänken Lägg till betalningsmottagare .
  6. Välj Konfigurera i delen Skatteinformation .
  7. I listan Välj skattestatus väljer Partnership.
  8. Gör följande:
    • Partnerskapets namn: Ange namnet på partnerskapet.
    • Arbetsgivar-ID-nummer : Ange det arbetsgivar-ID-nummer som är associerat med partnerskapet.
    • Adress 1, 2 : Ange adressen eller partnerskapet.
    • Stad, postnummer, delstat, land : Ange stad, postnummer, stat och landskod där partnerskapet finns.
    • Undantag från 1099-rapportering : Om partnerskapet är undantaget från 1099-rapportering väljer du ett alternativ som återspeglar statusen undantaget. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Välj OK .
  10. Välj Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för ett företag

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Välj CashParking .
  3. Välj Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och välj Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Välj hyperlänken Lägg till betalningsmottagare .
  6. Välj Konfigurera i delen Skatteinformation .
  7. I listan Välj skattestatus väljer Corporation.
  8. Gör följande:
    • Juridiskt namn för företag / enhet: Ange det juridiska namnet på företaget eller enheten.
    • Arbetsgivar-ID-nummer : Ange det arbetsgivar-ID-nummer som är associerat med företaget eller enheten.
    • Adress 1, 2 : Ange adressen till företaget eller enheten .: Ange den stad, postnummer, stat och landskod där företaget eller enheten finns.
    • Undantag från 1099-rapportering : Om företaget eller enheten är undantaget från 1099-rapportering, välj ett alternativ som återspeglar undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Välj OK .
  10. Välj Skicka .

Så här konfigurerar du skatteinformation för en enhet

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Välj CashParking .
  3. Välj Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Gå till menyn Inställningar och välj Inställningar för betalningsmottagare .
  5. Välj hyperlänken Lägg till betalningsmottagare .
  6. Välj Konfigurera i delen Skatteinformation .
  7. I listan Välj skattestatus väljer du Annan och sedan ange skattestatus.
  8. Gör följande:
    • Enhetsnamn : Ange enhetens namn.
    • Arbetsgivar-ID-nummer : Ange det arbetsgivar-ID-nummer som är associerat med enheten.
    • Adress 1, 2 : Ange enhetsadressen.
    • Stad, postnummer, delstat, land : Ange stad, postnummer, stat och landskod där enheten finns.
    • Undantag från 1099-rapportering : Om enheten har undantag från 1099-rapportering, välj ett alternativ som återspeglar undantagsstatus. Mer information finns i avsnittet Skatteinformation längst ner i formuläret.
  9. Välj OK .
  10. Välj Skicka .

OBS! Rådgör med en advokat eller skattepersonal för att avgöra vilken rapporteringsmetod som är lämplig.