Installera Teams på min Windows-dator

Innan du installerar Microsoft Teams på din Windows-dator kontrollerar du om det redan är installerat. Gå till Start-menyn och välj Microsoft Teams. Om Teams redan är installerat behöver du inte göra något! Följ annars stegen nedan.

1. Logga in på Microsoft 365. Använd din Microsoft 365-e-postadress och -lösenord (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj menyknappen och sedan Teams.
  3. Teams-ikon
  4. Välj Skaffa Windows-appen.
  5. Välj Spara fil när du blir ombedd att göra det i nya fönstret.
  6. Nu när du har laddat ner Teams kan du logga in med e-postadress och lösenord för ditt Microsoft 365.