Installera Teams på min Mac

Ladda ner Microsoft Teams till din Mac för att använda verktyget för direktmeddelanden och online-ljud- / videomöten.

Använd Spotlight Search för att bekräfta att du inte har Teams installerade på din Mac. Om Teams redan är installerat är allt klart!

1. Logga in på Microsoft 365. Använd din Microsoft 365-e-postadress och -lösenord (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj menyknappen och välj Teams .
    Klicka på Meny och välj Teams
  3. Välj Hämta Mac-appen . När Teams har laddats ner följer du anvisningarna.
    Klicka på hämta Mac-appen
  4. Logga in med din Microsoft 365-e-postadress och lösenord.