Avinstallera ett SSL-certifikat från min Linux-värdtjänst

Innan du laddar upp ett nytt SSL-certifikat till din webbplats måste du ibland avinstallera det gamla SSL-certifikatet för att undvika fel. Detta kan vara användbart när du använder AutoSSL för första gången på en webbplats, eftersom ditt gamla SSL inte alltid kan åsidosättas.

Varning: Om du avinstallerar ett SSL-certifikat kan webbplatsfunktioner som är beroende av kryptering sluta fungera. Vi rekommenderar att du installerar ditt nya SSL omedelbart efter för att minimera eventuell driftstopp.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. I värdkontots kontrollpanel väljer du cPanel Admin .
  4. Välj SSL / TLS i avsnittet Säkerhet på cPanels startsida.
  5. På höger sida av skärmen väljer du Hantera SSL-webbplatser under Installera och hantera SSL för din webbplats (HTTPS) .
  6. Under Hantera installerade SSL-webbplatser , i kolumnen Åtgärder , väljer du Avinstallera för det certifikat som du vill avinstallera.
  7. Välj Fortsätt .

Ett meddelande om bekräftelse bekräftar att ditt gamla SSL har avinstallerats. Du kan välja Bläddra bland certifikat för att visa SSL-certifikaten på din server, inklusive det SSL som du precis har avinstallerat.