VPS- och dedikerade servrar (Mina servrar) Hjälp

installera din server

Du måste konfigurera servern innan du kan börja använda den.

Konfigurera servern

  1. Logga in på Gateway med inloggningsuppgifterna för ditt GoDaddy-konto.
  2. Gå till fliken Servrar.
  3. Gå till den del av servern du vill använda och klicka på Konfigurera.
  4. Fyll i fälten på skärmen och klicka på Skapa server.

När servern konfigurerats kan du hitta information om hur man hanterar den här.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.