Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Installera IIS 8 (Windows 2012 r2)

Om du har en Windows-baserad server vill du antagligen utsätta den för internet för att göra saker som värdwebbplatser. För att göra det måste du installera Microsofts webbserver, Internet Information Services (mer allmänt känd som IIS).

1. Anslut till din server via RDC .
  2. Klicka på ServerhanterarenStart -menyn.
    Windows 2012 Startmeny med Serverhanteraren markerad
  3. Klicka på Lägg till roller och funktioner .
    Serverhanteraren med länk till Lägg till roller och funktioner markerade
  4. Klicka på Nästa på sidan Innan du börjar .
  5. sidan Installationstyp väljer du Rollbaserad ... och klickar sedan på Nästa .
  6. servern val sidan väljer den server du vill använda och klicka på Nästa.
  7. På webbsidan Serverroller väljer du Webbserver (IIS) .
    Sidan Serverroller med ”Webbserver (IIS)” valt
  8. Klicka på Lägg till funktioner i popup-fönstret.
    Fönstret Guiden Lägg till roller och funktioner
  9. Klicka på Nästa.
  10. sidan Funktioner väljer du de funktioner du vill ha och klickar sedan på Nästa .
  11. Klicka på Nästawebbserverrollen (IIS) .
  12. Role Services sidan väljer de rolltjänster som du vill använda och klicka på Nästa.

OBS! Du kan klicka på en roll för att få en beskrivning av den eller få mer information från Microsoft .

13. Klicka på Installera .

Din server kommer nu att gå igenom installationen av IIS, vilket kan ta ett tag. När det är klart får du en flagga i Serverhanteraren.

Meddelandemenyn från Serverhanteraren vald

Nästa steg

• Starta IIS genom att gå till Start > Serverhanteraren > Verktyg > Internet Information Services (IIS) -hanteraren .