Office 365 från GoDaddy Hjälp

Inloggningsproblem

Om du har problem med att logga in på ditt Office 365-konto, e-post eller i appar, på dator eller mobilappar, kanske du bara behöver återställa lösenordet.

Börja med att kontrollera att du använder rätt användarnamn och lösenord genom att logga in här:

login.microsoftonline.com

Om
du loggar in online utan problem ska du kontrollera att du försöker komma åt din e-post från rätt URL
du kan logga in online men har problem med Outlook kan du pröva att rensa Windows Credential Manager
du inte kan logga in online behöver du återställa ditt lösenord