GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Jag har glömt mitt GoDaddy Studio användarnamn eller lösenord

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord för GoDaddy Studio kan du göra några saker.

Registrerade du dig med en e-postadress?

När du loggar in på GoDaddy Studio ska du se till att ditt användarnamn och lösenord är korrekta. Ditt lösenord är skiftlägeskänsligt.

Om du inte kommer ihåg vilken e-postadress du använde kan du söka efter ”godaddy” eller ”overhq” i din e-postinkorg (tidigare kallades GoDaddy Studio). Om du hittar ett välkomstmeddelande från GoDaddy eller Over-teamet kan du prova att logga in med den e-postadressen.

Om du fortfarande har problem med att logga in kan du behöva återställa ditt användarnamn eller lösenord.

Om du inte får e-postmeddelandet för återställning av lösenord inom 24 timmar:

• Dubbelkolla din kontos e-postadress - använder du samma e-postadress som du skapade ditt konto med?
  • Kontrollera din skräppostmapp för e-post för att se till att vårt e-postmeddelande för lösenordsåterställning inte har råkat ut.

Registrerade du dig med ditt Apple-, Facebook- eller Google-konto?

I så fall kan vi inte hämta ditt användarnamn eller skicka e-post för lösenordsåterställning till dig. Du måste följa deras förfarande för att återställa dina kontouppgifter och sedan återvända till GoDaddy Studio och logga in.

OBS! Att logga in med Google är inte samma sak som att välja att logga in med e-post och sedan ange din Gmail-adress.