GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Jag kan inte komma åt mitt GoDaddy Studio-konto

Har du problem med att komma åt ditt konto? Här är några saker du kan prova.

Kontrollera att du har angett ditt användarnamn och lösenord på rätt sätt

Om du loggar in med e-post är ditt lösenord skiftlägeskänsligt, så se till att du har använt stora och små bokstäver på rätt platser.

Återställ ditt lösenord

Följ stegen för att återställa ditt lösenord och kontrollera sedan om det finns återställningsmeddelandet i din inkorg inom 24 timmar. Om du inte hittar e-postmeddelandet ska du kontrollera din skräppostlåda.

Prova att logga in med Facebook, Google eller Apple

Det är möjligt att ha mer än ett GoDaddy-konto, och du kan ha registrerat dig med ett av dessa konton snarare än med e-post.

OBS! Att logga in med Google är inte samma sak som att välja att logga in med e-post och sedan ange din Gmail-adress.

Har du tidigare haft ett Over-konto?

Om så är fallet och om du inte kommer ihåg vilken e-postadress du använde, sök efter ”overhq” i var och en av dina e-postinkorgar. Om du hittar välkomstmeddelanden från Over-teamet kan du prova att logga in med dem.

Fortfarande ingen tur?

Om du vill chatta med en GoDaddy-guide besöker du sidan Kontakta oss och klickar på Chatta nu .