Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hur skiljer sig webbplanerna för API-återförsäljare, nyckelfärdiga återförsäljare och återförsäljarvärdtjänster?

Produktnamnet Återförsäljare kan enkelt förväxlas med våra traditionella nyckelfärdiga återförsäljare som säljer värdtjänster. Men likheterna slutar där. Lär dig skillnaderna mellan API: erna för återförsäljare, nyckelfärdiga återförsäljare (Basic & Pro) och värdtjänster för återförsäljare.

API-återförsäljare

Sälj och hantera API: er för domäner och konton och ge dina kunder åtkomst till domänkontrollcentret. Denna plan rekommenderas om du förstår REST API: er och vill utöka ditt företag. Kontakta våra GoDaddy-guider för att köpa en API-återförsäljarplan.

Nyckelfärdig (Basic & Pro) återförsäljare

Få tillgång till ett skyltfönster- och kundvagnssystem genom en vit etikettupplevelse som liknar GoDaddy. Dessa planer rekommenderas om du vill ha en färdig återförsäljareupplevelse utan teknisk kunskap. Läs mer om återförsäljarprogrammet .

Värdtjänster för återförsäljare

WHMCS hanterar allt åt dig med flera insticksprogram. Vi tillhandahåller cPanel® och WHMCS och du kan tilldela diskutrymme och bandbredd till kunderna. Den här planen rekommenderas om du är bekant med eller vill lära dig WHMCS. Läs mer om återförsäljarvärdtjänster .

Funktion API-återförsäljare Nyckelfärdig (Basic & Pro) återförsäljare Värdtjänster för återförsäljare
Sälja domäner Ja Ja Ja

Kräver API-återförsäljarplan
Sälj webbhotell Nej Ja Ja
Sälj SSL-certifikat Nej Ja Ja
Behandling av e-handelstransaktioner Nej

Du måste konfigurera din egen betalningshantering
Ja Nej

Du måste konfigurera din egen betalningshantering
Du kontrollerar din fakturering Ja

Dina kunder betalar dig direkt och vi drar en fast ränta från ett Good as Gold -konto
Nej

Provisioner betalas ut i slutet av månaden för föregående månads intäkter
Ja

Kunder betalar direkt för dig
WHMCS ingår Nej

Fungerar med WHMCS
Nej Ja
Skyltning Nej

Du måste integrera våra API: er på din webbplats
Ja

Du kan använda vår förbyggda, redigerbara skyltfönster
Nej

Du måste skapa din egen skyltfönster
Kundtjänst för slutanvändare Nej

Du stöder dina kunder
Ja

Du kan låta våra GoDaddy-guider hjälpa dina kunder eller hantera det själv
Nej

Du stöder dina kunder
Rapportering Ja

Rapporteringen tillhandahålls i kontrollcentret för återförsäljare
Ja

Rapporteringen tillhandahålls i kontrollcentret för återförsäljare
Ja

Rapportering tillhandahålls i WHMCS