Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hur skiljer sig API: erna för återförsäljare och nyckelfärdiga återförsäljare?

Lär dig skillnaderna mellan API: s återförsäljare och nyckelfärdiga återförsäljarpaket (Basic & Pro).

API-återförsäljare

Sälj och hantera API: er för domäner och konton och ge dina kunder åtkomst till domänkontrollcentret. Denna plan rekommenderas om du förstår REST API: er och vill utöka ditt företag. Kontakta våra GoDaddy-guider för att köpa en API-återförsäljarplan.

Nyckelfärdig (Basic & Pro) återförsäljare

Få tillgång till ett skyltfönster- och kundvagnssystem genom en vit etikettupplevelse som liknar GoDaddy. Dessa planer rekommenderas om du vill ha en färdig återförsäljareupplevelse utan teknisk kunskap. Läs mer om återförsäljarprogrammet .

FunktionAPI-återförsäljareNyckelfärdig (Basic & Pro) återförsäljare
Sälja domänerJaJa
Sälj webbhotellNejJa
Sälj SSL-certifikatNejJa
Behandling av e-handelstransaktionerNej

Du måste konfigurera din egen betalningshantering
Ja
Du kontrollerar din faktureringJa

Dina kunder betalar dig direkt och vi drar en fast ränta från ett Good as Gold -konto
Nej

Provisioner betalas ut i slutet av månaden för föregående månads intäkter
WHMCS ingårNej

Fungerar med WHMCS
Nej
SkyltningNej

Du måste integrera våra API: er på din webbplats
Ja

Du kan använda vår förbyggda, redigerbara skyltfönster
Kundtjänst för slutanvändareNej

Du stöder dina kunder
Ja

Du kan låta våra GoDaddy-guider hjälpa dina kunder eller hantera det själv
RapporteringJa

Rapporteringen tillhandahålls i kontrollcentret för återförsäljare
Ja

Rapporteringen tillhandahålls i kontrollcentret för återförsäljare