Hur installerar jag programvara på min Windows virtuella privata server?

En del av informationen i denna artikel är avancerade anvisningar som tillhandahålls som en tjänst. Observera att du är ansvarig för att anvisningarna nedan följs. Kundsupport har inte förmågan att hjälpa dig med dessa ämnen.

Om du vill installera programvara på din server kan du logga in på din Windows virtuella privata server (VPS) via fjärrskrivbordet och ladda ner installationspaketet till din server (oftast en .exe fil), eller så kan du ansluta till din server via FTP och kopiera installationspaketet från datorn till din server.